fredag den 11. april 2014

Penicillinen driller..



Danny er for ca 14 dage siden startet op på Kreon, som er nogle fordøjelses enzymer lavet på svin. Samtidig med Kreon kom han også på en penicillin kur, hvilket laver en del ravage i hans mave. Han har haft det lidt off and on med mad, hvilket vil sige, at han har mere eller mindre mavesyre, som gør, at han ikke har lyst til, at æde. I morges var han virkelig skidt. Han ville end ikke have en klat leverpostej. Han gik, som om han have temmelig ondt i maven, savlede og ville bare ligge. Og mad?? Nej tak. I eftermiddags fik han meget mod min vilje et par håndfulde tørkost, som jeg havde i huset for en sikkerhedsskyld. Det åd han, og efter en halv times tid virkede han langt bedre. Mon jeg skal til, at give ham tørkost de sidste 8 dage, han har tilbage på penicillin?? Håber det ikke, men han skal bare have noget ned i maven sammen med penicillinen.

Tirsdag den 1 april tog vi til bidetræning for første gang i lang tid. Han løb pænt ud og lavede en bevogtning, men han bider ikke fast, så selvfølgelig røg han af og tumlede rundt igen, hvilket resulterede et skævt bækken endnu engang. Det er tydelig at det, at bide i folk slet ikke er ham, men en del af hans uddannelse. Derfor har vi ikke trænet det ret meget. Danny blev rettet i mandags med efterfølgende 48 timer i ro. Ikke noget der passede ham, men han var træt og mærket af den behandling han er i i øjeblikket.

Blikket siger vist alt?

1 kommentar:

  1. Han ser godt nok også ynkelig ud på det billede. Hold du fast på dine ideer om hvad der er bedst for din hund - du plejer jo at have ret.
    Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)