søndag den 30. marts 2014

Hygge med spor og vand samt opstart på Kreon.

Her i weekenden var Danny, Preben og jeg tilbage i Sverige. Det har været en dejlig weekend, og hver gang vi skal tilbage til Danmark, synes jeg, at det bliver svære og svære.
I går lørdag gik tiden med noget lineføring, mere end en kilometer spor på grus, mark og skov samt nogle korte runderinger.
Vi startede med lydighed mens vi ventede på sporet blev gammel nok. Lige inden vi skulle gå sporet kom markens ejere forbi, så sporet fik lige lidt ekstra tid på sig.



Danny havde lidt rod i opstarten af sporet, men fik hurtig ordentlig færd. Han missede dog første genstand, da tempoet var alt for højt. Efter de første 20 meter kom han rigtig godt i gang. Markerede flot på anden genstand. To flotte knæk og så en del færd i skovkanten der gav nogen forstyrrelser, så han missede tredje genstand. Fjerde genstand lå ca 600 meter ude og den bliv også flot markeret. Derefter gik det ned ad en stejl skrænt, hvor jeg måtte dække knægten af, ellers var vi stået på hovedet ned begge to (påstår jeg) Derefter gik det forbi en bom på grusvej, hvor knægten gik dagens spor allerbedst. han havde et meget dybt søg gennem skoven, og var slet ikke i tvivl om, hvilken vej vi skulle. Lige pludselig op ad en bakke knækkede han 180 gr inden for to meter, og der sad sporlæggeren og nød udsigten. Stolt var knægten, da han blev belønnet  og der blev leget med ham.

Da knægten missede en mobiltelefon gik vi tilbage til området, hvor tredje genstand ca skulle ligge. Der satte jeg ham på et søg, hvorefter han hurtig markerede på genstanden. Det var meget nemt for ham, da han havde vinden imod sig.




Efter Danny havde pustet lidt ud, tog vi et par korte runderinger. Den ene var han ved, at løbe forbi, men så fik han færd af figuranten, der sad to meter oppe i en brændestak. Det var et nyt billede for ham, men han kom alligevel selv i gang med halsgivningen. Jeg er ikke i tvivl om, at knægten nyder, når vi finder på nye udfordringer, for det lyser ud af ham.
Det var en meget træt dreng vi havde med tilbage til vognen, så ham hørte vi ikke mere til den dag.


i formiddags var jeg lidt ophængt, da vi fik datteren, svigersønnen og barnebarnet på besøg i det svenske. Derfor blev det kun til en kort tur ned til den ene af de broer, der er her ved pladsen. Her fik knægten en omgang med børsten.



 

Det er ingen hemmelighed, at Danny er meget glad for vand, og efter han var børstet, og havde en masse løse hår, blev han sendt i søen. Ih hvor han dog nød det. 

Her i eftermiddags ringede den ene af mine søde dyrlæger, og ville snakke medicin dosering i forbindelse med, at han haft fået konstateret Exocrin Pancreas Insuffincens. Det er ikke første gang, at vi klare det telefoniske i weekenden fremfor i konsultationstiden. Det er nu også meget hyggeligt. 
Danny er således startet op med penicillin og kreon her til aften. Ja, jeg havde taget det med herop. Han skal have mad til nogenlunde faste tider den næste stykke tid og både morgen og aften.

Dosering:
Kreon. 3 x 2 dgl.
Clavubactin (penicillin) 1 x 2 dgl.
Folinsyre 1 dgl.
B vitamin 1 dgl.
Milbemax 1 x 1 om ugen i fire uger.

Clavubactin, Milbemax, Folinsyre og B vitamin er kun en periode. 

Derudover får han i forvejen:
Clucosamin
MSM
Grønlæbetmusling
C vitamin
E vitamin
Indimellem Hokamix

1 kommentar:

  1. Mon ikke man efterhånden kan kalde jer 70? 80? % Svenskere? Jeres tanker er i hvert fald i Sverige det meste af tiden :-D
    Dygtige Danny der har så meget fart på og nyder alle de udfordringer hans mennesker giver ham og lægger sig i selen for at klare dem til ug med kryds og slange.
    Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)