onsdag den 27. november 2013

Kalenderpakken

I dag fik Danny en pakke med posten. Den var fra Julemanden og dennes familie. Julemanden har en også en rigtig skøn lille grå pige, og vi kender hinanden gennem en fælles opdrætter.


Se selv. Det var fra Julemanden til knægten.

24 skønne små pakker og lidt til de to gamle.
Nu skal vi finde en snor og have dem hængt op. Så må vi jo håbe på, at lugten ikke bliver slem, da vi jo slet ikke ved, hvad Julemanden har fundet på.

Siden vi fik det geniale råd i Sverige om, at lade figuranten alene med knægten på runderingerne er han rykke sig gevaldigt. Det er lige meget om figuranten sidder eller ligger nu. Han bliver hos ham..

3 kommentarer:

  1. SNOTFORKÆLEDE Danny (Griner) Tror ALDRIG, nej glem Tror, jeg HAR virkelig ALDRIG mødt/kendt så forkælet en hund som Danny :-D Han kommer i svømmehal, får massage, bliver rettet, får det bedste mad der kan købes for penge, får jævnligt nyt legetøj, bliver trænet både fysisk og psykisk efter alle kunstens regler - altså snotforkælet og højt elsket af alle og det bliver rigelig belønnet med en altfortærende kærlighed fra Danny, han vil gøre ALT for at gøre sine mennesker glade :
    Vivi

    SvarSlet
  2. Vivi så ved du jo, hvad der venter dig, den da du bliver hund hos mig :D

    SvarSlet
  3. Ja det var lige min tanke :-)

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)