mandag den 5. maj 2014

Belle på besøg og anden kost


Danny fik for en god uges tid siden besøg af Belle. Belle ejes af yngste pigen, der igen er vendt hjem til folden. Danny var meget nysgerrige over for den lille 1,3 kg tunge chihuahua, som tog hans undersøgelse pænt.


Første gang blev hun dog på skødet, da vi lige skulle se knægtens reaktion, men det gik over alt forventning, når man tænker på alle de gang han er bidt af små hunde.


Nogle dage efter blev jeg spurgt om jeg ville passe Belle et par timer, hvilket jeg sagde ja til. Her blev hun lukke ud af sin transporttaske, og som billedet viser, er begge hunde afslappet. Kort efter billedet blev taget rendte de og legede i stuen - ikke noget jeg normalt vil have, men da Belle kan komme gennem hegnet, kunne jeg ikke lukke dem i haven. Trods hendes manglende socialisering fra helt lille, så løb de efter hinanden. Først Danny efter Belle og så omvendt.


Sidste gang Belle var på besøg, var det så varmt, at vi måtte have dørene ud til haven åbent. Christina og lille Lulu kom også forbi. Danny var som altid fri i haven, men Belle måtte vi give en snor på, så hun ikke smuttede ud af haven. Belle hyggede sig med Lulu på bordet, mens knægten noget forvirret rendte rundt om bordet. Bestemt ikke nogen god løsning, da han blev lidt stresset af situationen. Haven skal indhegnet yderligere, så Bella også kan løbe fri. Hele haven er sikkert for en schæfer ikke en chihuahua, der kan komme gennem et musehul.

På nogenlunde samme tidspunkt blev Danny meget mod mit ønske sat over på tørkost på grund af hans EPI Eksocrin pancreainffincens. Han havde madlede på medicinen og BARF, hvilket gjorde, at han ikke spiste i flere dage. Han skal have Kreon (medicin) morgen og aften, og det skal være sammen med mad. Jeg havde ligesom ikke rigtig noget valg end at slå over, men med tiden skulle der være en chance for, at vi igen kan komme tilbage på råt, som jeg mener er den rigtige måde, at fodre hunde på. Danny spiser stadig ikke meget, men han får da lidt ned til pillerne. Desværre er han på flere måde begyndt, at ligne en tørkost hund, da han lugter ud ad munden, øjnene løber og pelsen har mistet sin sorte smukke glans. Det sidste kan jeg jo kun håbe, at det skyldes endnu en fældning her i foråret, men jeg må indrømme, at jeg tvivler.. Han har aldrig fældet to gange om foråret. 
Jo jeg har det skidt med den løsning men.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)