lørdag den 31. maj 2014

Helbredet og træning.




Det er nu over en ugen siden, at Danny fik sidte sidste måltid BARF. Det har jeg det lidt svært med, da jeg mener, at BARF er den rigtige måde, at fodre på frem for forarbejdet fuglefoder.. Men jeg ved også, at det er langt fra alle hunde der kan tåle råt, og det ser ud til, at Danny desværre er en af dem. Som ugen er gået, har Danny ændret sig lidt, da han virker lidt mere glad og har mere power, hvor han før gik lidt for hurtig død. 

Danny havde søgt i ti minutter inden jeg begyndte at optage denne video.

Set i bakspejlet tror jeg ganske enkelt, at han har haft ondt i maven af råt. Der er mange ting, som har være små vink på, at der var noget galt, når man tænker tilbage. Det første vi lagde mærke til var, at han ikke ville spise oksekød, så var det vildt, lam og kallun. Han blev væk fra morgen hygge ritualet, hvilket vil sige putte i sengen. Det at hoppe ind i den ene bil, var hellere ikke lige sagen. Desuden var hans afføring hele tiden blød trods Kreon. Tænker tit på om det også er årsagen til, at han fik analsækkebetændelse?? Ja, spørgsmålene er mange, og de er sikker stadig hvis og måske :) Et er dog sikkert, han har fået det bedre på tørkost, men han skider bare til den store guldmedalje, hvilket han ikke gjorde på råt.

I går kom kursusbeviset fra det sidste kursus jeg var på omkring stress og selvkontrol. Det skal naturligvis op og hænge sammen med det fra hundeejeruddannelsen.


Runderingen sker blandt andet bag disse mure.

Lørdag er vores faste træningsdag i Birkerød. Det er også den dag, hvor der er flest udfordringer for os. Vi mødte som altid kl ni i klubhuset til morgen kaffe. Efter kaffen var vi to plus en instruktør der kørte op i skoven og lagde schweiss spor med ben fra hjort. Derefter tilbage til Høvelte kasserne til rundering. Først en halv bane så pause. Så en række korte med blandt andet figurant i grav for til sidst at slutte af med nogle stykker i husene i Afghanerbyen. 

Efter han havde været på i små to timer, tog til så tilbage til skoven, hvor han gik sit første schweiss spor. Der var slet ingen tvivl fra hans side, hvad det handlede om. Han gik dybt og koncentreret hele vejen igennem. Dog skulle han lige holde øje med en hund der gik lidt borte, men det var ikke noget at snakke om.

1 kommentar:

  1. Godt han har fået det bedre efter i er begyndt på tørfoder, men meget ærgerligt at du er nød til at ty til forarbejdet mad når du går så stærkt ind for det naturlige.
    Stort tillykke med dit kursus bevis.
    Er det en ny uddannelse i er i gang med - Schweiss spor???? Det skal nok blive en succes oplevelse for jer begge 2 :-)
    Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)