søndag den 25. maj 2014

Svar fra dyrlægen.

I torsdags fik jeg svar på de blodprøver, som blev taget først på ugen. Svaret var ikke det, som jeg ønskede, men nok havde forventet. Danny har nu fået fine tal på folinsyre og B12 vitaminet, hvilket vil sige, at han ikke skal have det tilført mere. Derimod var han tal på infektion i bugspytkirtlen meget høj, hvilket vil sige, at han har en betændelses tilstand. Han er nu derfor sat på penicillin igen. En kur der denne gang skal vare i 30 dage. Den sidste blodprøve for et par måneder siden var der ingen betændelses tilstand. Dyrlægen mener, at han slet ikke kan fordøje det rå kød, som så ligger og gærer i hans mave, og derved har give ham den betændte tilstand. Det hedder derfor en meget streng diæt den næste måned, hvor han højst må få rå kødsafter i hans tørkost.

Med hensyn til penicillinen, så skal vi i Danmark give 367,- kr for 14 dages behandling. I Sverige koster den samme kur 98,50 svenske kroner. Da vi i morgen nok skal til Vinslöv og svømme med knægten hos dyrlægerene, vil jeg tage pilleæsken med og høre dem om, hvad de skal have for, at udskrive en forsyning til de sidste 14 dage.


2 kommentarer:

  1. Øv da sikke noget, håber snart i får styr på det og drengen kommer tilbage i topform.
    Kostomlægning er så moderne, han er med på noderne.
    karla er blevet for tyk, det er dog fordi hun skal have hvalpe om ca 20 dage, vildt spændende. Laver snart en lille hjemmeside om det så kan du kigge lidt med.
    knus fra sydfyn.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ih du må sige til, når det sker Vibe.

      Hils i det sydfynske og knus her fra det svenske :)

      Slet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)