søndag den 5. februar 2012

Hele ugen alene

En mærkelig overskrift?? Jo den er god nok. Drengene og jeg har været alene hele ugen, hvor Preben har været på drengerøvstur til Tenerife. Som de fleste ved, så har det bare været så bidende koldt herhjemme, at det slet ikke har været sjovt, at være ude. Drengene er ikke blevet snydt for deres ture, men de har været noget kortere end de plejer. Desuden har vi brugt meget tid på aktivering indendøre.
I onsdags var Danny og jeg til træning i Helsinge. Fredag havde jeg begge drenge med ude og svømme.


Først kom Danny i vandet, og som altid havde han mere travlt med at lege og pjaske rundt i vandet i starten. Da han var færdig og tørret, fik han et dækken på, og kom ud i den varme bil og ligge. Derefter var det Rinos tur.


Her på videoen virker Rino lidt modvilligt og han rystede. Da vi vågnede samme morgen havde en af drengene kastet lidt ben op. Ben som de havde fået dagen for inden. Jeg tror, at det nok det kunne være Rino der havde gjort det, da han som sagt rystede og var lidt modvilligt. Han gad ikke rigtig at svømme, og ville hurtigt op igen. Han blev også tørret godt og fik dækken på. Vi kørte hjem, men der gik ikke lang tid før Rino blev lidt skidt tilpas, urolig og ville ud. Her fik han besørget en kæmpe en, hvorefter han igen var sit gamle jeg. Jeg tror, at han har haft ondt i maven af ben denne gang - ben som de er vant til at få.

Lørdag gik Rino og jeg en lang tur i skoven selv om det var hundekoldt. Han havde det herlig og nød virkelig turen. Danny fik en kortere tur, da jeg havde planlagt, at vi i dag søndag skulle besøge min gamle kreds i schæferhundeklubben.
Jeg havde gennem et par måneder gået og tænkt lidt over mit medlemsskab i PH. Jeg syntes ikke, at jeg fik det ud af træningen, som jeg ville. Da jeg så blev sat af holdet var det så nemt, at tage kontakt til schæferhundeklubben igen. Det blev så i dag, at vi tog på besøg til en trænings halvanden time. Tiden fløj afsted. Danny blev virkelig belastet, og var meget usikker i starten, men han fald dog hurtig ind i rytmen. Dog havde han et par galpe udfald, som ingen tog sig af. Han kom til, at gå mellem de andre hunde ud og ind, hvilket var en ny og stor belastning for ham. Tror I lige min dreng var træt??
Det hold vi besøgte var et såkaldt familie hold for hundefører, der bare vi have en lydig hund. Jeg tror, at det er et godt sted at starte op, da det i forhold til PH er en stor mundfuld for ham. Når han finder sig til rette kan han til hver en tid komme på et mere målrettet hold til brugsprøverne. Desuden blev jeg anbefalet, at lade ham detage på et færdselshold, som gælder socialisering på offentlige steder. Netop socialisering var noget vi brugte rigtig meget tid på, da han var lille, og som han løbende kommer igennem. Det kunne være rigtig sjovt, at se, hvordan han vil reagere på en bytur eller en tur med toget sammen med 10 15 eller 20 andre hunde. Som man måske kan forstå, så er det her andet end frem, tilbage, højre og venstre vendinger, samt et spor engang imellem. Jeg hopper ihvertifald på vognen, da jeg som sagt er sat af holdet i PH. Danny skal nemlig ikke mangle træning og hundekontakt.

Hurra for at andre skorstene ryger :-)

2 kommentarer:

  1. Dårlig lufthavnsinformation skyld i jeg ventede 1½-2 timer ude i bidende kulde på vores bedre? halvdele:-(
    Hold da op hvor ser Rino elendig ud-den stakkel.Godt det "kun" var et forbigående problem.
    Men Danny-krudtirøven:-)ser som sædvanlig ud som en der leder efter noget mere interessant at lave:-)

    SvarSlet
  2. Mit hjerte bløder for Rinoskatten. Håber, at det kun var et maveproblem, men det er så dejligt, at du kan læse ham. K.h. Maj-Britt

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)