fredag den 15. april 2011

Det er utrolig, hvor meget der sker

Hvalpene har nu rundet de fem uger, og de har god fart på i deres udvikling. Jeg kan se det, når vi besøger dem fra gang til gang. I går var det tydelig, at se hvor stærke og sikker de var blevet. De løber og leger med en enorm energi. Desuden er ørerne på de to hvalpe begyndt, at gøre sig klar til at rejse sig.



Mens vi var på kennelen blev der smidt et jernrør og en kæde på gulvet, hvilket hvalpene var ligeglade med. De rejste sig ikke engang, men kiggede lige for at se, hvad det nu var for en støj. Man kan vist ikke sige andet end, at de er nervefaste på nuværende tidspunkt. At de ikke er skræmte ved sådanne lydpåvirkninger er et godt materiale, at arbejde videre på. 


Jeg synes, at det er sjovt, at iagttage sådan en flok hvalpe, hvor ens de egentlig er, og alligevel er der små forskelle. De har en skøn personlighed alle fire hvalpe. Alligevel bliver det spændende, hvem af de tre dejlige drenge, der skal bo på Sjællands nordkyst om tre ugers tid.


Denne gang var der fuld fart på hvalpene mens vi var der. Da vi skulle til at køre lagde hvalpene sig op på deres pude til en lur. Det kunne ikke have været mere perfekt. Desværre kommer der nok til, at gå en HEL UGE til vi får tid til, at besøge dem igen. Vi får travl med, at gøre klar til han kommer hjem. Vi skal have indhegnet hele haven, have lavet en sliske, hvis han ryger i dammen, så han kan komme op igen. Desuden har vi en gammel aftale med fødselsdag på campingen i Sverige. Jo, vi har nok, at se til, men gør det noget, når der er en dejlig hvalp i vente?? ;-)

1 kommentar:

  1. Hold op hvor de vokser :) Det bliver spændende at se hvem der bliver jeres :)Håber i når alt det i skal have lavet til lillemanden kommer hjem:) Glæder os til påsken:)
    K.H.Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)