søndag den 4. marts 2012

Mathias dag med drengene i svømmehallen.


I fredags havde vi besøg af Mathias, hans mormor og morfar. Det er der i sig selv ikke noget specielt ved, og alligevel for Mathias er ikke helt som alle andre. Det kan man læse om ved at trykker her. Vi er sådan indrettet, at kan man glæde ham, hvorfor så ikke gøre det, når det vel og mærke er indenfor rimeligheden kant. Fornøjelsen var stor fra vores side, bare det at se Mathias stråle som en sol og have nogle vidunderlige timer sammen med drengene. Nedenstående er et indlæg Mathias mormor har forfattet til bloggen her.

Fredag D. 2 marts
I går da Mathias kom hjem fra skole fik han at vide, at han i morgen fredag fik en fridag fordi han sammen med mormor og morfar skulle have et af sine helt store ønsker opfyldt, nemlig at komme op og se Katy og Prebens hund svømmetræne. Han blev så glad at han slet ikke kunne vente så han ringede og spurgte om han måtte komme over med det samme og så overnatte hos os – så var han jo også sikker på at vi ikke kom for sent for han står op før seks. Selvfølgelig måtte han det.

Vi var så heldige at ankomme lige som Katy var på vej ud og morgenlufte Rino og derefter Danny, så Mathias og mormor gik selvfølgelig med og en stolt Mathias fik lov at holde at holde snoren. Katy fortalte Mathias, at fordi han kom skulle Danny også svømme så det blev en dobbelt oplevelse for Mathias.
Mathias lufter Rino.

Endelig skulle vi af sted Mathias og mormor kørte sammen med Katy, Preben, Rino og Danny i deres bil. Da vi nærmede os svømmehallen rejste Danny sig op i bilen og fortalte højt, at han godt vidste hvor vi var. Vi var alle 3 meget imponeret af stedet og faciliteterne. Danny skulle i som den første og han var så ivrig og snakkede højlydt og dansede rundt hele tiden. Hold da op hvor kan den dreng snakke HØJT, og hvor blev hans mor våd, da han skulle i bad før han kom ind i bassinet
Endelig var det Dannys tur, og han havde mere end travlt med at komme op i bassinet. Efter et par baner fik Mathias lov til at føre linen, men først skulle mormor instrueres i hvordan man betjener hans iPad touch for selvfølgelig skulle det foreviges. Tror lige at vores barnebarn var stolt?? 
Mathias fører vildbassen Danny i bassinet.

 Danny kom modstræbende op af bassinet, kom ind og fik en aftørring, blev iført hans sveddækken og blev igen modstræbende sat ud i bilen. Så var det Rinos tur til at få trænet sine muskler, efter han pænt havde ventet udenfor. Denne gang kunne Mathias hjælpe med at bade gamle Rino før han skulle i bassinet.
Mathias og Rino venter på afvaskning inden svømningen.

 Denne gang var det Mathias tur til, at ordne Rino,

Mathias vasker Rino med omhu.

og han havde også fat i linen mens Rino svømmede.

Rino i sit elskede element.

Mens Rino svømmede kom Rino's ledmanipulatør forbi og kigge lidt på ham. Han var lige blevet rettet nogle dage forinden på grund af fald ud af bilen og han var meget skæv.


Lone mærker Rino's bækken. Han var ok men lidt øm.

Mathias gik op i det med liv og sjæl og megen koncentration. Til slut skulle Rino også tørres af

Rino aftørres af mor.

og ud i bilen.  
Mathias kæler med Rino den gode.

Vel hjemme igen opfordrede Danny både Rino og Mathias til leg. Katy sørgede for at Rino fik en pause, men Mathias ville meget gerne lege og efter en velfortjent pause kom Rino og deltog i legen.

Danny inviterede Rino og Mathias til leg.


Det er meget tydeligt at både Rino og Danny er helt klar over at Mathias er et specielt barn med specille behov. Begge hunde er efter min bedste overbevisning anderledes når de er sammen med Mathias end når de “bare” er sammen med os andre. Jeg(Mathias mormor) synes både Rino og Danny ligesom “passer”? på Mathias- og Mathias er vildt lykkelig når han er sammen dem og dyr i det hele taget.
Vivi

4 kommentarer:

  1. Hvor rørende og dejligt, sidder her og smiler. I er nogle dejlige mennesker og sikke en sød dreng.

    SvarSlet
    Svar
    1. :-) Helt enig:-) Og ja de er nogle vidunderlige mennesker og forstår og er gode til vores dejlige barnebarn:-) og Mathias elsker at komme på besøg hos dem:-)
      Vivi

      Slet
  2. Tak for en dejlig dag:-)
    K.H.Vivi

    SvarSlet
  3. Hvor skønt :-) Jeg er sikker på, at jeres drenge har nydt det lige så meget som Mathias :-) (Og hvor ser elskede Rino skøn ud !) K.h. Maj-Britt

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)