fredag den 30. november 2012

Ledmanipulering igen igen

Som nævnt i et tidligere indlæg, så kom Danny galt afsted under træningen for fire uger siden. Han blev rettet i sidste uge, hvor det var rigtig slemt. Lone mente ikke, at han kunne klare sig med en retning, så slemt som det var. Det kunne han heller ikke. Hvordan kunne jeg så se det?? Han kunne ikke ligge lige i løvestillingen, og samtidig var han igen følsom ved berøring over lænden.
Danny blev derfor rettet igen i går. Denne gang var det bare små korrektioner der skulle til, men vi havde også passet på ham. Han havde ikke fået lov til at springe rundt som han gerne ville, og lufte turene forgik i en kort line, hvilket bestemt ikke passede drengen, der til sidst gik rundt og klynkede og ville arbejde. Onsdag tog vi på bytur, og torsdag inden retningen kom han på et lidt længere spor og fik lavet noget søg. Han fik også lov til, at løbe lidt frit rundt på et jævnt underlag, men det var stadig ikke stimulering nok for knægten.

 Danny's holdning og gang vurderes.
 Han mærkes efter,
 men har for travlt med alt andet (guffer) end at stå stille.

 Han korrigeres og tjekkes efter igen.



Slut færdig.

Nu skal han bare tage den med ro igen de næste dage. Det bliver ikke sjovt, men vi har dog fået lov til at gå et gammelt spor på søndag. Gammelt er for at sænke hans fart, da han ikke bare skal kaste sig afsted på sporet. Sporet i torsdags forgik næsten på Anders And manér, hvor han næsten galopperede i skridt tempo. BÆST SÅ TAG DEN DOG LIDT MED RO!! Vi skal nok nå det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)