søndag den 23. september 2012

Ud med en Dame

Igen i dag var vi ude på spor, og vi havde den smukke grå Dame Lexi på fem år med. Lexi har aldrig gået spor tidligere. Danny hilste på hende for første gang i går, og han var meget interesseret i hende og ville meget gerne lege. Det fik han lov til i dag, mens vi ventede på sporet. Som billederne viser kom de fint ud af det med hinanden. De skulle dog lige se hinanden an først, men så.....



Jeg er endnu ikke stødt på nogen hunde, som Danny ikke kan med. Det er lige meget, om det er store, små, unge eller gamle hunde, så er han bare så sød ved dem. Derfor er det lidt svært at forstå, at mange i Danmark ikke engang vil lade Danny hilse på, når de kan hilse på andre hunde. Dem om det!! Danny har flere lege kammerater på træningspladsen og i Sverige.

Danny gik igen en pænt spor og markerede flot. Det var som sagt første gang, at Lexi skulle gå spor. Jeg synes, at hun klarede det godt. Godt gået smukke :-)


Da Danny og Lexi havde gået spor, tog vi videre i skoven, hvor vi stødte til Jack, der allerede havde været ude på tur.



Sammen gik vi en lille runde, så hundene kunne få lov til at lege. Der findes ikke noget bedre end en flok schæfere sammen, når de kan enes. En i hver farve. Grå , sort og sort/brun. 


Vi kom forbi dette meget smukke sted. Her burde der ligge et lille hus til Madam Bæk og co. Vi har flere gange set hjorte, når vi har gået her med drengene. 7-9-13 ingen af drengene har sat jagten i gang, selv om de havde muligheden og færten af dyret. 

Dygtige drenge :-)

1 kommentar:

  1. Dannys første forelskelse???
    Sikke en dejlig dag han har haft ham Dannydrengen:-)og hans forældre også:-)
    Hold op en idyllisk plet i fandt der i skoven:-)
    Det lyser langt væk af Madam Bæk:-)
    Hvad med at undersøge mulighederne for at gøre drøm til virkelighed??
    K.H.Vivi
    P.S. Huske gæstehytten:-D

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)