mandag den 5. november 2012

En delvis off dag.

Fredag aften var knægten til svømning. Lørdag formiddag stod den på træning. Danny var godt træt, da vi kom hjem ud på eftermiddagen. I går gik vi bare små ture rundt i området. Men i dag startede vi så langsom op igen. Inden da gik vi en skøn tur i regnvejret rundt om søerne



  
Turen langs Engsøen blev en smattet fornøjelse. Ikke fordi det generede Danny det mindste, for han nød at løbe frit. (Schhh det skrev jeg ikke) Det fik han også kun lov til, da der kun var os.






Selv nede ved Hornbæk sø løb han frem og tilbage. Det er længe siden, at vi har gået denne vej. Normalt plejer vi at møde en del omkring søen, men i dag havde vi et hele for os selv. Da Danny var mindre fik vi tit skæld ud, når folk kom med deres løse hunde, og Danny gjorde udfald mod dem i linen. I husker nok, at han blev overfaldet flere gange som lille, ikk??


Det der med udfald og manglende kontakt har vi arbejdet rigtig meget på, og idag er vi nået så langt, at han næsten har 100 % fokus på mig. Som man kan se på videoen, så har jeg givet knægten en kæde på, hvilket jeg ikke er så glad for, men det har været en nøvendighed. Han har fået to mindre irettesættelser på de seneste, hvilket har været nok til at han kan holde sig i skindet. 


Nede i hovedgaden var der ikke meget liv, men vi mødte to små hunde der var bundet udenfor forretningerne. Danny gjorde ikke antydning til, at rykke frem mod hundene, hvilket bare var YES!! Det var første gang, han bare har ignorerede andre hunde på gaden. 
På vej hjem langs søen, gik der også en hund i en af haverne. Den ville han meget gerne hilse på, men han gik bare pænt forbi. Nu er jeg bare ivrig efter, at møde de hunde der i sin tid overfaldt ham flere gange. Hvordan mon han vi tage det i dag, hvor han er nået så langt?? 
 
Nu er der nok nogle der vil sige, at det skulle have været på plads for længe siden. Der til må jeg så sige, at han sagtens kan træne uden snor, når der er andre hunde omkring ham. Problemet har været på gaden, hvor fremmede hunde springer i mod ham. Jeg ville have, at han rent mentalt havde hovedet med, og lod ham derfor tage det roligt, når bare jeg kunne se forbedringer fra gang til gang.

Noget kunne tyde på, at han snart er ved at være klar til en FP færdselsprøve. Desværre ligger træningen med færdselsholdet i Schæferhundeklubben i samme tidsrum som vi træner på kåringsholdet i PH. Måske skulle jeg på frierfødder og få en til, at gennemgå prøven med mig på et andet tidspunkt. Jeg skal prøve det i praksis - dur ikke rigtig til teori alene :-)

1 kommentar:

  1. Dejligt med en off dag engang imellem :-)i ser godt nok også ud til at nyde det:-) tror aldrig jeg har set Hornbæk så øde.
    Flot han er kommet så langt efter de overfald han var udsat for dengang:-)
    Tænk at han allerede er kommet så langt at du mener han kan bestå de prøver :-)
    Sille var meget interesseret i videoen med Danny :-) hun var helt oppe på skrivebordet og havde næsen helt inde i skærmen:-)
    K.H.Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)