onsdag den 20. juli 2011

De dygtige drenge

Lille Danny, som ikke er så lille mere har fået rigtig godt gang i tandskiftet. Han mangler stadig at skifte hjørnetænderne, men det hindre ikke hans forståelse for arbejde. Man siger, at hvalpe skal have skiftet deres hjørnetænder, før de er psykisk modne og har forståelse for indlæring. Det gælder ikke Danny der nu har rundet de 23 kilo.

Han går til søg og spor med en iver og forståelses så stor, og alt hvad han bliver sat til klare han til UG slange, kryds og bolle.
Det er en fornøjelse, at have fået  dejlig og ivrig hund som ham. Tak fordi at han blev min ;-)

Udover en arbejds glad dreng er han også meget kærlig og selvstændig hund. Lidt mor syg måske :-)

Skønne gamle Rino er også med i PH, dog som passiv medlem. Han har ellers aldrig været glad for andre hanner, men i PH er han bare så sød.

Man kan godt mærke på Rino, at han er en ældre dreng, der bliver hurtigere træt. Så er det rart at ligge om kigge udover terrassen og slappe af.

Senere på året har vi alle fire meldt og på til træningslejr på Langeland, hvilket vi glæder os meget til. Det bliver i vores sidste weekend, hvor vi er på vej hjem fra ferie i syden - om alt går vel. Som de foregående år holdes ferien i campingvognen sammen med hundene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)