tirsdag den 19. marts 2013

Fange leg og hapsen Harry

Lige som i går, er der meget glat i skovene her omkring. Vi tog derfor op i Brugshundeklubben, hvor der er masser af plads til drengene kunne boltre sig. Som altid er det Danny, der styre løbet med Jack lige i hælene.
Danny finder sig ikke længere i hvad som helst fra Jacks side, og da han i går sagde fra over for Jack, blev Jack noget paf. Det samme skete i dag, og Jack gjorde ikke forsøg på, at ride ham, selv om han følte sig frem. 
Da de havde fået det på plads hyggede dig sig rigtig. Jeg nyder virkelig, at se knægten løbe og lege - et rigtig hundeliv.










Nu er det ikke kun pjat for knægtens vedkommende, så Harry og jeg diskuterede, hvordan vi skulle gribe bidearbejdet an. Danny har ikke bidt siden november, hvilket skyldes, at jeg har arbejdet med hans selv kontrol.


Danny er fuldstændig ligeglad med om Jack er lige i hælene på ham, når muffen og/eller ærmet kommer frem. 



Selvfølgelig skulle Jack også prøve bide leg, men han var komplet uinteresseret, og havde mere travlt med at kigge efter kammeraten, der havde forladt banen.



På banen ved siden af lavede jeg en enkelt fremadsendelse mens vi ventede på Harry. 
Da vi i november sluttede af med ærmet, startede vi med det. Til at starte med bed han ikke ordentlig fast, og havde kun fast alleryderst, hvilket ikke er godt nok. Derfor blev vi enige om, at tage muffen frem igen indtil han bare klapper hårdt og dybt igen. Men først var det lunch på  restaurant Golden Gate. 





Golden Gate er et sted, som vi har spist nogle gange, da det er billigt. Kun 75,- pr kuvert. I prisen er der som regel to forskellige retter, salatbar, drikkelse, kaffe og i dag pandekager. Man kan spise alt det, som man vil. Efter et godt måltid kørte vi hjem til pladsen og tog en par timers afslapning.



Herefter gik det løs igen. Temperaturen var nu faldet til små minus 4 og vinden blæste 10 m/s. Desuden var det begyndt at små sne. Rigtig koldt om modbydelig vejr, men selv der skal knægten kunne arbejde. 
Igen stod det på selv kontrol og fast bid i muffen. Han klarede sig rigtig fint. 












Selv om vi trænede i smukke omgivelser nede ved søen, så skal jeg indrømme, at det var dejligt at komme ind i varmen. 
Knægten har fået en stor portion kylling, som han spiste med velbehag, og er lige nu langt væk i den sødeste søvn. Det generne ham åbentbart ikke, at der er kaste vinde der rykker godt i vognen, men han har i den grad også fået lov til, at bruge sit lille kønne hoved i dag. Så jo han må godt være træt <3

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt at se billeder af hunde der udfolder sig og at man ikke har hundeloven hængende som en tung sky over hovedet. Det er rigtig flot at Danny "bare" sådan kan "lukke af" for Jack når der skal arbejdes.
    K.H.Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)