tirsdag den 8. november 2011

Han skulle komme sig helt

Vi har lige haft besøg af Lone igen, da jeg ikke syntes, at Rino var helt oppe hvor han skulle være. De viste sig, at han stadig manglede en fjerde del i at være i orden. Det sad i lænden og den nederste del af ryggen. Efter dagens korretion mente Lone, at Rino kommer sig helt, og igen kan komme med ud på tur. Rino elsker udfordringer sammen med Danny.

På billedet herover havde vi kun haft Rino i nogle får uger, da vi tog på ferie. Rino var meget nervøs og lidt hakkende på det tidspunkt, og søgte hele tiden det kendte. Inden vi fik Rino som 8 årige, havde han boede i en bil i døgnet 24 timer, og derfor fandt tryghed ved bilen. Meningen var nu bare, at han skulle bruge bagagerummet og ikke føresædet. Men på den anden siden, så kunne vi jo ikke køre fra ham, når han sad der - det kunne vi heller ikke drømme om.

Hurra for en hund der retter sig positivt.

1 kommentar:

  1. Go'e gamle Rino :-) Vi husker kun alt for godt hvordan du var da vi lærte dig at kende - og har svært ved at forstå at du er den hund for du har forandret dig 100% siden dengang.
    K.H.Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)