mandag den 1. juli 2013

Danny ER syg

Som jeg skrev i lørdags, så har knægten det ikke helt så godt, som han burde. Han er lidt mat i sokkerne, og det er taget til siden jeg skrev sidst. Min dyrlæge ringede igen i morges for, at høre, hvordan han havde det. Han skulle tilses.


Han havde 39 i feber, hvilket er lidt for meget. Der blev lyttet på ham, og det lød fin. Så kiggede hun han i halsen. Først protesterede han, men efter et par forsøg sad han stille med åben mund, så hun kunne se hans meget store mandler. 

Nu skal vi så bare lige finde årsagen til de store mandler. Er vi meget heldig, er det bare en halsbetændelse. Det kan også være en smitsom kennelhoste, hvor han skal være isoleret den næste uges tid. I værste fald er han angrebet af hjerte lunge orm. De sidste kan vi forhåbentlig få svar på i morgen, når han afføringsprøver er dyrket. Det kan være svært, at fastslå hjerte lungeorm, da hunden ikke udskiller orm i alle prøver. 
Foreløbig skal han have penicillin den næste uge..

Desuden kiggede hun på han Histiocytom, som vi nok vil fjerne i lokalbedøvelse, når han bliver rask, da den ikke rigtig vil forsvinde.

Da han var færdig med undersøgelsen, mente knægten nu altså, at han fortjent en - nej mange guffer for sin fine opførsel.

 


 Da han havde indtaget et par pæne håndfulde guffer, lagde han sig ned og lukkede sine øjne. Han var bare så træt.

Hjemme igen fik han lidt at spise, hvor efter han lagde sig ind på sin hvalpe pude og sov.

Mens jeg har siddet og skrevet det her, har han haft endnu et rigtig grimt hoste anfald. Det siger sig selv, at der ikke bliver noget træning, før han igen er rask. Det er ærgerligt for han vil meget gerne, men bliver hurtig træt. Lad og nu krydse fingre for, at det bare er en halsbetændelse, så vi snart kan komme i gang igen :)




1 kommentar:

  1. Stakkels Danny:( Håber han snart bliver frisk igen så i igen kan komme til at gøre det i er så gode til:) Måtte lige tjekke op på HISTIOCYTOM og hvad kom op da jeg googlede det :D Dit indlæg - Det er ligesom når man googler Vittsjö så er der også mange af jeres indlæg :)
    Han ser altså lidt slatten ud på de 2 sidste billede den stakkels dreng og meget bedende ud på billede 2.
    God bedring Danny.
    Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)