fredag den 21. oktober 2011

Drengene og Jack i skoven

Vi er netop vendt hjem fra Sverige. Det er anden gang, at Danny er med på tur til broderlandet i denne uge. Alle på campingpladsen har taget pænt imod Danny og kan lide ham. I dag lige inden vi forlod pladsen kom en af de andre fastliggere op forbi. Han skulle lige fortælle, hvor lækker Danny er, og hvor smuk han er særlig fordi han er sort som natten. Som den stolte ejer kan man kun blive glad for sådan en kommentar, og sige at Danny's opdrætter har gjort sit arbejde rigtig godt.


Danny har fået en ny legekammerat i campingpladsens maskot Jack på 13 måneder. Jack er en stille og kærlig hund, som kan give gamle Rino et pusterum ude i det fri. I går eftermiddag hentede Jack's ejer Göran os, hvorefter vi kørte ud i området efter egnede sporarealer i en privat skov. Regnen væltede ned i torve, og da der endeligt kom lidt ophold i bygerne tog vi alle tre drenge ud på tur. I skoven her er der rigtig gode muligheder for eftersøgning, når Danny bliver mere erfaren. På nuværende tidspunkt bruger vi den slags stier til spor, som Danny fint går på. Det er en blanding af sten, grantræer, græs og mudder. Inden længe vi han også komme en tur ind i mellem træerne og gå spor.


Som man kan se på de små videoer her, så er det tre meget forskellige schæfere. Der er ingen tvivl om, at det er Danny der har de bedste drifter, og  nok er den mest dominerende af dem alle. Jack som vi har kendt siden han var 10 uger trækker næsen til sig, hvis Danny knurre eller gør af ham. Gamle Rino gider ikke konflikter og daffer af, hvis Danny er i gang med ballade. Et er sikkert - alle tre har et pragtfuldt sind. De er meget kærlige men meget forskellige, og passer ind til det, som de skal bruges til. Danny er tænkt som konkurrence- og måske som avlshund, hvis han kan bruges til den tid. Rino er mors hyggeprins og Jack er en superskøn dreng, der pænt tager imod gæsterne på campingpladsen - hvis han da gider og rejse sig.

Hurra for den alsidige schæferhund :-)

1 kommentar:

  1. Ja hurra for alsidigheden og 3 skønne hunde :-D
    Vivi

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)