lørdag den 15. oktober 2011

En rigtig ude dag

Drengene hygger sig her i Sverige, hvor vi tilbringer det meste af tiden udenfor. Rino har været med nede ved søen og på skansen og lege. Danny kom ud på ca et kilometer langt spor i skoven. Der blev lagt to genstande ud, som han ikke havde set før. Underlaget var som på billedet her en blanding af græs, pløre og grus. Sporet gik blandt andet over en tværvej i rent grus. Danny slingerede lidt ud til midten af stien nogle gange, men han var ikke i tvivl om, hvor sporet gik. Desuden fandt han begge genstande uden problemer. Så alt i alt et godt spor. Men han er jo også min dygtige dreng :-)


På hjemvejen gik vi igennem et område, hvor en del træer var fældet. Pludselig så jeg noget bevægede sig i det høje græs i mod os, og da den var en halv meter fra Danny stod den stille. Den var en lille søllet ræv, som blev mindst lige så forskrækket som Danny, hvorefter den stak af over marken. Danny rejste børster, men stod ellers helt stille. Senere gik vi forbi en fold med får og heste. Sidst Danny mødte heste var han ikke helt tryg, men denne gang var han meget nysgerrig, og ville hellere end gerne hilse på.

Hjemme på pladsen var mini golfturneringen godt i gang. Her fik Danny hilst på mange nye mennesker som han fremover vil møde, da de som os ligger fast her på pladsen. Tilbage ved vognen byttede jeg hund og tog Rino med ud. Han kræver ikke så meget mere, men elsker stadig at komme ud og træne lidt. Den fornøjelse skal han naturligvis have lige indtil han ikke kan mere. Og vi ved jo, at den dag kan komme før vi aner.

Det er f..... uhyggeligt!

1 kommentar:

  1. Hvor dejligt at høre at i hygger jer i Sverige alle mand. God fornøjelse

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)