onsdag den 1. juni 2011

Mellem venner

Danny har været en tur inde på dyreklinikken og hilse på. Jeg synes, at det er en god ting, at besøge dyrlægen en gang eller to før de skal vaccineres. Danny skal vaccineres på fredag. Som de andre gange er Danny kommet på vægten, når der har været mulighed for det. Han vejer nu 14,3 kilo, så han er ved, at være en stor dejlig dreng. Ja , dejlig har han altid været, lige fra  jeg så ham første gang tre uger gammel.


Efter besøget hos dyrlægen, kørte vi videre ind til byen til vores egentlige ærende. Her kom Danny ud mellem mange mennesker og fik også hilst på nogle. Han var overhovedet ikke skræmt af storbyens støj og larm.

Vel hjemme og efter en god frokost samt middagslur tog vi drengene med en kort tur over i skoven. Inden vi så os om, var Rino sprunget ind og lagt sig ved siden af Danny i bilens hundebur. Det er ikke noget nyt, at de ligger på den måde, men det er først gang, at de begge har ligget i buret i bilen. Inden vi kørte kom Rino over i sin egen side og ligge. Vi har også oplevet, at de har givet hinanden legetøj og sågar deres ben. Sødt ikke?? Nu skal det ikke forstås sådan, at de altid hænger sammen, for det gør de ikke. De får daglig alenetid hver især, for der er vigtig for Danny's udvikling. I skrivende stund er det ved, at være drengenes sengtid. Rino er gået i seng, og det vare ikke længe før Danny daffer ind i sit bur, for at sove sig frisk til nye udfordringer i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)