mandag den 30. maj 2011

Sidste nyt

Det går stadig godt fremad med Dannys bilkørsel. Han fik som tidligere nævnt en behandling af Lone der er ledmanipulatør i lørdags. På vej ud til Dogswim's 1 års fødselsdag, hvor Lone også var med, savlede Danny så han var våd på bryst og potter. På vejen hjem savlede han ikke, og han har heller ikke savlet på de efterfølgende køreture.
I dag var han med ud på en længere køre tur. En tur der startede herfra nordkysten over Hillerød, Hørsholm og tilbage til nordkysten. Det var et stræk på ca. 60 - 70 km, og Danny savlede ikke. Danny lå derimod og slappede af i buret bag i bilen og havde det rart. Så kære Nette, som svar til din kommentar i forrige indlæg, så tror jeg ikke vi er gået for hurtig frem. De der kender mig, ved at jeg holder meget øje med hans reaktion, og reagere på den, men den har kun været positivt.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det dog positivt at læse dette indlæg.
    Og ja vi der kender dig ved hvor opmærksom du er mht dine dyrs ve og vel.
    K.H.Vivi

    SvarSlet
  2. Supergod nyhed!
    Interessant hvis det er behandlingen, som har været inde og pille ved noget, som har virket!
    Jeg tror skam heller ikke du presser dine hunde overhovedet. Men jeg ved, at det generelt kan give lidt tilbageslag, hvis man går får hurtigt frem i almindelighed, når det gælder hunde :-)

    SvarSlet

Det er så hyggeligt, når du besøger min blog. Læg gerne en lille kommentar, så jeg kan se, at du har været her :-)